Omgeving

Te midden van de Vrachelse- en Teteringse Heide ligt Teteringen. Een voormalig kerkdorp omgeven door groen. Hier vind je alles dat je nodig hebt. Super- en weekmarkten om rustig je boodschappen te doen. Speciaal- en delicatessenzaken die het aanbod verrijken. Drie basisscholen om je kinderen van op te halen. Naar het middelbaar onderwijs fietsen ze makkelijk zelf.

Nieuwbouw Bouverijen - locatie - teteringen wonen

Wonen in Breda - 3^1-kapwoningen - Comfort Zone Bouverijen

Bouverijen

De Bouverijen is een uitbreidingswijk. Dat betekent dat je aangesloten bent op toekomstbestendige infrastructuur. Nette wegen, handige ontsluitingen. Goede afwatering en overal glasvezel.

Hier is het nooit verkeerd om thuis te blijven. Jouw Comfort Zone is een ruim opgezette buurt, liggend tegen het groen, nabij een waterrijk park, grenzend aan een vogelbroedgebied.

Buiten lonkt

Een leuk huis is leuk, maar wat is er buiten? In nieuwe woongebieden komen bebouwing en natuur samen. Omdat het noodzaak is om slim om te gaan met natuurkrachten. En omdat het wonen aangenamer maakt.

Teteringen, Willibrorduskerk

Eerst zien

In de Teteringse Sint-Willibrorduskerk staat een bijzonder orgel. Het orgel is in 1823 gebouwd door Jean Joseph Delahaye, een telg uit de beroemde Vlaamse orgel-bouwersfamilie. Het orgel is een rijksmo-nument en uniek in Nederland!

De Vrachelse Heide

Het bos in

Alleen in de lage landen en enkele kustgebieden geniet je van heidelandschap. Glooiende zandverstuivingen, kleurrijke dwergstruiken en dieren die je nergens anders kunt spotten. De Vrachelse heide is ‘Loon op Zand in het klein’. Spelen op verstuivingen, mountainbiken over glooiende paden. De Teteringse heide is voor de rustzoekers. Je wandelt door een afwisselend landschap. Paarse heide, bosgebied het Galgeveld en stuifzandgebied Cadettenkamp.

Wonen in Breda - Waterkant - Comfort Zone Breda

LANGS HET WATER

Waterakkers Breda voorziet in wateropvang en
-zuivering. In het gebied vinden vogels hun plek. Tussen het manshoge riet broeden vogels. In de zwaluwenwand en vleermuizenkelder is zelden een plekje vrij. Zwanen, ooievaars, scholeksters, futen, aalscholvers. Soms een roze pelikaan. Je spot ze vanaf het wandelpad en het waterplein.

Utopisch Antwerpen

Schrijver Thomas More opent zijn meesterwerk Utopia met een ontmoeting in Antwerpen. Toch wel een belangrijke onderstreping van de status van de stad in de zestiende eeuw. Antwerpen is dan een belangrijke havenstad. De economische welvaart trekt mensen aan met grote dromen. Handelaars, kunstschilders, architecten. En levensgenieters.
Het is niet alleen oude historie die ervan afdruipt. In de negentiger jaren maken de zes van Antwerpen furore. De jonge modeontwerpers maken internationaal furore, onder wie Dirk Bikkembergs, Ann Demeulemeester en Dries Van Noten. Grote modehuizen en talloze boetiekjes. Antwerpse vrouwen in schone kleedjes. Door de zes is het hedendaagse Antwerpen zeker het aanzien waard.

Wonen in Breda - Utopisch Antwerpen - Comfort Zone Bouverijen

Wonen in Breda - Rotterdamse Hype - Comfort Zone Bouverijen

Rotterdamse hype

Elke stad ziet zichzelf tegenwoordig als een merk. Citymarketeer is een specialisme waar vraag naar is. Steden concurreren om de lucratieve toeristen, waardevolle inwoners en buitenlandse bedrijven. Bij zo’n strijd om populariteit horen lijstjes. Rotterdam stijgt met stip. In het afgelopen decennium klom de stad van onzichtbaar tot nummer twee. Amsterdam voelt de hete adem.
Drijvende kracht achter de opkomst? Dat zijn ongetwijfeld de toonaangevende bouwprojecten. In haar verschijningsvorm
is Rotterdam vernieuwend en dat zet de toon, ook voor het gevoel op straat. Aan initiatieven geen gebrek. Het culturele leven bruist, net als het uitgaansleven. Reisboekuitgever Lonely Planet schaart Rotterdam inmiddels onder de tien beste citytrips.

Wonen in Breda

Heb je interesse?

Maak een persoonlijk account aan, vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen.

De inschrijfperiode voor Comfort Zone Bouverijen is gesloten. Heb je toch interesse? Schrijf je dan via de mijn omgeving in als reservekandidaat. Mocht er een woning van jouw voorkeur beschikbaar komen dan nemen wij contact met je op.

  • Beheer je gegevens op één centrale plek
  • Inschrijven als reservekandidaat
  • Bekijk het actuele aanbod
  • Je bent en blijft op de hoogte van het laatste nieuws

Account aanmaken Inloggen

Zoekvenster sluiten