De voordelen van Nieuwbouw

Of je nu koopt of huurt, nieuwbouw heeft veel voordelen! Denk hierbij aan comfort door goede isolatie en lagere energiekosten dankzij energiezuinige technieken. Een aantal voordelen op een rij.

Onderhoudsarm

Alles aan een nieuwbouwwoning is nieuw en fris. De eerste vijf jaar heeft je woning nauwelijks onderhoud nodig. De gebruikte materialen zijn van nu, dus van hoge kwaliteit. Mochten er toch gebreken aan het licht komen, worden die voor
je opgelost onder de garantieregeling.

Comfortabel

Jouw woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Dat alles maakt het binnenklimaat aangenaam en comfortabel.

Duurzaam

Je nieuwe woning is een stuk duurzamer dan oudere woningen; nieuwbouwwoningen belasten het milieu minder en zorgen voor een geringere uitstoot van CO2. Dat is te danken aan de goede isolatie en het gebruik van duurzame warmte- en energiesystemen. Bovendien worden steeds meer duurzame bouwmaterialen gebruikt, zoals verantwoord gekapt hout.

Energiezuinig

Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A, is een nieuwbouwhuis zeer energiezuinig. Dat merk je aan je energierekening. Bovendien draag je bij aan een beter klimaat en een beter milieu.

Maatwerk

Meepraten over de indeling en je woning naar wens maken. De keuken en het sanitair precies zoals jij het prachtig vindt. Een nieuwbouwwoning helemaal naar je zin maken is veel makkelijker dan verbouwen.

SWK garantie

Bij een koopwoning in Comfortzone ontvang je een certificaat van SWK. De SWK Garantie- en Waarborgregeling geeft garantie dat de woning wordt afgebouwd bij onverhoopte omstandigheden. Vanuit de SWK garantie ontvang je tevens de nodige garanties op onderdelen van de woning.

Wonen in Breda

Heb je interesse?

Maak een persoonlijk account aan, vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen. In de Mijn Omgeving kun je je online inschrijven op de bouwnummers met jouw voorkeur.

Inschrijven voor Fase 7b is mogelijk tot 12 november 17:00 uur.

  • Beheer je gegevens op één centrale plek
  • Inschrijven voor Fase 7b
  • Bekijk het actuele aanbod
  • Je bent en blijft op de hoogte van het laatste nieuws

Account aanmaken Inloggen

Zoekvenster sluiten