Het verkoopproces

Hieronder beschrijven wij de stappen die je neemt als belangstellende binnen het verkoopproces.

1. Maak een persoonlijk account aan

Maak een persoonlijk account aan via het formulier op de pagina interesse. Vervolgens ontvang je een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres met het verzoek je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken.

2. Vul je persoonsgegevens aan

Log in op je persoonlijke account. → Inloggen

Hier kun je via “Mijn Gegevens” jouw persoonlijke gegevens aanvullen. De gegevens die je hebt ingevuld op het interesseformulier op de website, zijn al voor je ingevoerd. Ook heb je hier de mogelijkheid om de gegevens van je partner toe te voegen.

3. Deel je woonwensen

Log in op je persoonlijke account. → Inloggen

Hier kun je via “Woonwensen” jouw woonwensen met ons delen. Wij verzoeken je je woonwensen met ons te delen zodat we het woningaanbod nog beter op jouw woonwensen.

4. Geef je bouwnummer voorkeur door

Log in op je persoonlijke account. → Inloggen

Hier kun je via “Woningaanbod” jouw bouwnummervoorkeuren met ons delen. Dit kun je doen door de bouwnummers te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje.

5. Schrijf je online in tijdens start verkoop

Log in op je persoonlijke account. → Inloggen

Hier kun je via “Woningaanbod → Inschrijven” jouw online inschrijving met ons delen. Dit kun je doen door onder “woningaanbod” bouwnummer te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje en deze te prioriteren naar jouw voorkeur. Als je jouw persoonsgegevens volledig hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de inschrijfvoorwaarden kun je jouw online inschrijving verzenden. Je ontvangt een bevestiging op je e-mailadres.

6. Inschrijving wijzigen of intrekken

Log in op je persoonlijke account. → Inloggen

Wil je jouw inschrijving intrekken of de bouwnummers van voorkeur wijzigen of anders prioriteren? Klik op het tabblad “Woningaanbod → Inschrijven”, klik vervolgens op “inschrijving intrekken”. Wijzig vervolgens je inschrijving naar wens en schrijf je opnieuw in voor de sluiting van de inschrijfperiode. Let op, indien je je niet opnieuw inschrijft tijdens de inschrijfperiode worden jouw voorkeuren niet meegenomen in de toewijzing. Je ontvangt altijd een bevestiging van het intrekken van jouw inschrijving en een bevestiging van het opnieuw inschrijven.

Let op: als je jouw inschrijving intrekt nadat de inschrijving is gesloten, dan word je verwijderd uit de groep van inschrijvers. Schrijf je je na de inschrijfperiode opnieuw in? Dan word je toegevoegd als reservekandidaat.

Goed om te weten:

  • Indien de inschrijving wordt ingezonden na sluitingsdatum van inschrijving, wordt deze niet meegenomen in de eerste ronde van toewijzing
  • De inschrijving sluit op vrijdag 12 november 2021 om 17.00 uur
  • Het aanmaken van een account is vrijblijvend voor de inschrijver en verplicht de verkopende partij ook niet tot het toewijzen van een woning aan inschrijver
  • Per toekomstig huishouden kan maximaal één (1) inschrijving plaats vinden. Dit betekent ook dat de tenaamstelling van de eventuele koopovereenkomst gelijk is aan de tenaamstelling van het inschrijfformulier. Eventuele mede-kopers moeten derhalve worden vermeld binnen het account
Zoekvenster sluiten