Groen wonen

Ik zie wat jij niet ziet en het is ….. groen!

Wie in een groene woonomgeving leeft, voelt zich gezonder en minder vaak ziek. Alleen al door het aanzicht van groen komen mensen aantoonbaar tot rust. Bomen en planten verbeteren bovendien de luchtkwaliteit, houden regenwater vast en verkoelen in de zomer. Bovendien waarderen insecten en vogels die groene inrichting enorm.

Comfort Zone Bouverijen ligt in een groene omgeving, nabij een vogelbroedgebied en naast een houtwalzone. Deze groene lijn trekken we door in het project. De bergingen in de tuin krjgen een sedumdak. In de gevels van de woningen komen zwaluwkasten. En de erfgrenzen van Comfort Zone werken we zoveel mogelijk als haag of klimopscherm uit.

Groen Wonen - 2^1-kapwoningen - Comfort Zone Bouverijen

Jouw groene tuin in Comfort Zone

Draag je ook bij aan een aangenaam groene omgeving? Elke vierkante meter groen die jij in jouw tuin aanplant helpt. Het water kan zonder problemen de bodem in zakken. Insecten, vogels en kleine dieren vinden hun plekje. Het leeft in de tuin! En ondertussen geniet jij lekker van de schaduw.

In tegenstelling tot een verharde tuin, is een groene tuin zelfregulerend. Vaste planten zorgen al snel voor een dekkend bladerdek waardoor onkruid weinig kans krijgt. Heb je gras met bloeiende klavers? Dan hoef je in elk geval geen tegels te lijf met een hogedrukspuit. Een levende tuin is goed voor je en meer werk is het echt niet!

Wonen in Breda

Heb je interesse?

Maak een persoonlijk account aan, vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen.

De inschrijfperiode voor Comfort Zone Bouverijen is gesloten. Heb je toch interesse? Schrijf je dan via de mijn omgeving in als reservekandidaat. Mocht er een woning van jouw voorkeur beschikbaar komen dan nemen wij contact met je op.

  • Beheer je gegevens op één centrale plek
  • Inschrijven als reservekandidaat
  • Bekijk het actuele aanbod
  • Je bent en blijft op de hoogte van het laatste nieuws

Account aanmaken Inloggen

Zoekvenster sluiten